HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Бесен на Apple ја испокрши цела продавница

Видео: Бесен на Apple ја испокрши цела продавница

Француски корисник на Apple бесен затоа што не му дале надомест на расипан уред влегол во продавница во Дижон, Франција и опремен со ракавица и метална топка испокрши се пред се. Тој уништи десетина iPhone смартфони и iMac лаптоп чија штета се проценува на десетина илјади евра во едноминутен бес.

Вработените не можеле да го спречат туку само повикале полиција, додека пак еден припадник на обезбедувањето од шопинг центарот се обиде да го задржи додека пристигнат полицајците за да го уапсат.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com