Thursday, Mar 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Ако ви е „преку глава“ од вести, гледајте Контравести

Видео: Ако ви е „преку глава“ од вести, гледајте Контравести

Бидејќи веќе сме навикнати на контапротести, контакампови и се што е контра… доаѓаат и контравести. НОВА ТВ во ко-продукција со Телма ТВ ќе ви прикажуваат сатирични вести. Сатиричното шоу Контравести започнува од недела, 29 ноември.

За производството на Контравести „виновни“ се талентираните-писатели од Козаностра. Режисерката палка на Контравести е во рацете на Васил Христов, додека ѕвездите Ирена Ристиќ, Јовица Михајловски и Дритрон Аме се актерите кои ќе ги соопштуваат Контравести – објави Нова Тв.

Подготвени? 🙂

Posted by Контра вести on Friday, November 27, 2015