HomeГИГА БАЈТСмартфонViber целосно ќе ја заштити вашата комуникација со тајни пораки

Viber целосно ќе ја заштити вашата комуникација со тајни пораки

viber
Viber најави дека целата комуникација која ја водите преку апликацијата ќе биде заштитена со енкрипција меѓу примачот и испраќачот што ќе биде одлично за околу 700 милиони корисници кои би ја сочувале својата приватност. Исто така воведен е и скриен чат каде ќе може да ги криете пораките кои нема да се прикажуваат во главното мени.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com