Friday, Apr 20, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулВенгер игра „прљаво“ – социјалните мрежи преплавени со неговото прво селфи!

Венгер игра „прљаво“ – социјалните мрежи преплавени со неговото прво селфи!

Внимание! Интернетот е преплавен од еден откачен човек, уште пооткачен тренер и незаменлив во својата тренерска позиција.

Легендарниот Арсен Венгер се покажа во едно сосема необично издание, со што направи сите корисници на социјалните мрежи, посебни тие на Твитер, да збеснат на неговиот чин. Станува збор за неговото прво селфи на кое може да се види дека французинот максимално ги користи деновите како за одмор, така и за сезоната која што ќе пристигне мнооогу скоро.

selfie wenger
Што велат твитерџиите? Дека наредната „бомба“ на Венгер ќе биде Твитер профил. А што мислите вие?