Sunday, Apr 22, 2018
HomeАНТИСТРЕСЖуркиВан Гог ќе го разгорат Бит Фест 2015

Ван Гог ќе го разгорат Бит Фест 2015

Фантастичните „Van Gogh“ утревечер ќе го разгорат Бит Фест 2015. Минатогодишните добитници на престижната награда “2014 MTV Europe Music Awards” во категоријата најдобар регионален изведувач, по втор пат во Битола.

Триото „Ван Гог“: Звонимир Ѓукиќ – Ѓуле, Србољуб Радивојевиќ – Срба и Дејан Илиќ – Цвика, во 2009 година го означија свеченото финале на „Битола отворен град“. Каде и да се појави, оваа група приредува вистинско концертно доживување за своите фанови. Затоа не пропуштајте, утре во Хераклеа забавата започнува во 21 часот.