Sunday, Jun 17, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулВака изгледа напад на ајкула

Вака изгледа напад на ајкула

Ова видео е снимено за време на нуркањето во кафез, во Јужна Африка. За време на нуркањето металниот кафез беше нападнат од огромна бела ајкула. За среќа на нуркачите кафезот го издржа нападот, а ние видовме како изгледа од близу напад на најсмртоносната ајкула во светот.