Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСЖуркиУтре добра забава во Дупени на вториот „Sunset Beach Festival”

Утре добра забава во Дупени на вториот „Sunset Beach Festival”

Утре ќе се одржи второто издание на „Sunset Beach Festival” на плажата Дупени на Преспанското езеро. Целодневниот настан ќе биде исполнет со музика, коктели, пиво, одбојка на песок, зајдисонце и многу забава. На музичката сцена ќе настапат Градус Рок Бенд од Ресен, Дејан Декс од Битола и Самоил Радински од Скопје. Фестивалот оваа година започнува во 18 часот, а ќе трае се до 02 часот по полноќ. Влезот е слободен.
Sunset-Beach-Festival_programa-462x650