Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеУтре без струја повеќе скопски улици

Утре без струја повеќе скопски улици

Поради технички зафати во електро-системот, утре без електрична енергија од 8:30 до 9:30 ќе останат корисниците од улицата „Бојмија“, од од 12:00 до 14:00 часот од улицата „Виктор Иго“, од 10:00 до 12:00 часот населба Крњево – улиците 171 и „Рајко Жинзифов“, од 8:30 до 12:00 улицата „Јуриј Гагарин“, од 9:00 до 15:00 часот улиците „Гадалахара“, „Индира Ганди“, „Метохиска“ и „Димче Мирчев“ и од 13:00 до 15:00 часот улиците „Христо Татарчев“ бр. 42, „Ѓорѓи Димитров“ бр. 23, „Франк Харкот“, „14-ти Декември“ и ОУ „Круме Кепески“.