HomeАНТИСТРЕСШтосноУрнебесно видео: Мачка што лета

Урнебесно видео: Мачка што лета

Во воздухопловството често се случуваат несреќи поради непочитување на протоколот на летање и проверка на опремата, но што да правите кога околу вас има љубопитни мачки. Тоа му се случи на инструкторот по летање Ромејн Џантот на рутински лет со спортски авион заедно со неговата сопатничка. Реакцијата на пилотот е бесценета, но погледнете ја оваа мачка која очигледно не ги штеди своите 9 животи.

П.С. За да не се грижите, мачката безбедно слета заедно со патниците.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com