HomeАНТИСТРЕСХуманостУникатна хуманитарна акција – Купи производ и донеси насмевка

Уникатна хуманитарна акција – Купи производ и донеси насмевка

Хуманитарната организација Лео клуб со уникатна акција. Купи производ и донеси насмевка! Овој месец во маркетите Vero Jumbo и Vero Тафталиџе започнува акцијата „Купи производ плус“! Одберете производ кој сакате да го донирате – средства за лична хигиена, средства за чистење, конзервирана храна, супи, тестенини и слично и оставете го тој производ на штандот на Leo D123 (кој ќе може да го најдете во самиот маркет – после касите). На крајот на месецот собраните средства ќе бидат донирани на самохраните мајки од социјално загрозени семејства. За нив секој производ значи многу. Се гледаме во Vero!
leo

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com