Wednesday, May 27, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосноУметност со кристали и школки

Уметност со кристали и школки

19059264_1470062176365900_2822490571637439547_n

Marie Antuanelle е уметник со многу уникатен начин на изработа на дела. Marie за изработка на нејзините апстрактни морски глетки, како што ги нарекува своите слики, користи минерални кристали и школки.

Нејзиниот instagram профил може да го посетите тука.

Погледнете неколку од нејзините изработки.

19030313_1470062353032549_7664341030825492749_n19030199_1470062166365901_2430373334612634314_n19029761_1470062256365892_7389812977144935788_n19060206_1470062293032555_8361023431296547679_n19059661_1470062356365882_6542343142347949704_n19113767_1470062169699234_5826142533634807492_n19105801_1470062299699221_2029938809936335301_n19149097_1470062303032554_8656180032414362295_n19225423_1470062249699226_242504579635435199_n19224756_1470062253032559_6661508235958361666_n19149205_1470062363032548_1144759705780828041_n