Saturday, Apr 14, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноTwin Strangers – вистински начин да ја пронајдете својата идентична половина

Twin Strangers – вистински начин да ја пронајдете својата идентична половина

Niamh-Karen-3

Се вели дека секој од нас има по седум непознати личности некаде низ светот со кои сме потполно идентични. Една девојка се решава да тргне во потрага по една своја „близначка“ и кога Niamh Geaney ја запознава Karen, настанува бура од емоции.

1429247842092
Овој интересен предизвик Twin Strangers е започнат на 30. март годинава, кога тројца пријатели решаваат да ги пронајдат своите „близнаци“, без разлика од кој дел на светот доаѓаат.

Неодамна Niamh ја најде својата втора идентична половина, што ја одведе на еден далечен пат до Женова. Пред да ја запознае Luisa таа поминува време со роднините и пријателите од најблискиот круг.

twin-strangers-2Twin Strangers стана вистински тренд кој им овозможува на сите кои се заинтересирани да се регистрираат на www.twinstrangers.com и да направат свое портфолио.