Wednesday, May 20, 2020
HomeАНТИСТРЕСЕкимЦвекло и лимон против мрснотии во крвта

Цвекло и лимон против мрснотии во крвта

sok-ot-limon-i-cveklo

Цвекло со средна големина се чисти од лушпата, се мие и се издлабува во неговиот средиштен дел. Потоа издлабениот дел се полни со сок од исцеден лимон. Треба да отстои една вечер, а потоа се пие сокот.

Цвеклото потоа може да се искористи во исхраната. Нема ограничување колку долго може да се користи овој лек.