Monday, Jun 25, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФудбалЦрвената Фурија ќе ја гледаме за 150 и 300 денари

Црвената Фурија ќе ја гледаме за 150 и 300 денари

Можеби квалификациите за македонската репрезентација во фудбал не може да донесат некој поголем успех, но затоа пак фудбалските фанови ќе имаат можност за ниски суми да го проследат натпреварот против Шпанија од каде ќе пристигнат најголемите ѕвезди на денешницата.

makedonij protiv spanija

Македонија против Шпанија се соочува на домашен терен на 8 септември, како еден убав празник и за државата и за фудбалот, а ФФМ одличи и по тој повод да ги понуди билетите за Арената Филип Втори по промотивни цени од 150 до 300 денари во зависност од трибината. Затоа се надеваме дека ќе видиме одлична фудбалска престава и присутните на убав начин ќе ја прослават независноста на републиката.