Saturday, Apr 21, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈОстанатиТројката сестри од Естонија хит на Олимпијадата во Рио

Тројката сестри од Естонија хит на Олимпијадата во Рио

luik trio

Трите близначки Лејла, Лина и Лили се вистински хит пред почетокот на Летните олимписки игри во Рио бидејќи заедно ќе се натпреваруваат на маратонот.

luik trio2 luik trio1

Триото во Рио ќе биде првото во историјата кое се натпреварува на еден маратон од исто семејство и близначките веќе привлекуваат огромно внимание од медиумите и фанови иако најверојатно немаат големи шанси за освојување на медал.