Thursday, Mar 22, 2018
HomeАНТИСТРЕСХороскопТри хороскопски знаци за авантура, но знаат и вистински да се вљубат…..

Три хороскопски знаци за авантура, но знаат и вистински да се вљубат…..

Овен

Верснот: Ако во неговата глава не е “тоа тоа” без размислување ќе ве изневери. Нема многу да размислува дали е тоа правилно или не. Но, ако вистински се вљуби ќе ве сака со сето свое срце

Бик

Верност: Сакаат сигурност и среќа која им носи цвртста и стабилна врска. Посебно доколку нивната партнерка е полна со пари. Јавно и реално не се склони кон изневерување, но тоа секојдневно го прават умствено. Доколку не ви пречи таквиот вид на изневерување нема за што да се грижите

Близнаци

Верност: Дури и кога сакаат да бидат верни не умеат. Ќе ве сакаат некое време,а потоа се ќе исчезне. После неколку месеци ќе им се допаѓа вашата пријателка. Доколку не се во сериозна врска многу сакаат да флертуваат. Одлични се за возбудлива авантура, но и помеѓу нив има верни…кога вистински ќе се вљубат

%