Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноТрејси Морган по несреќата се враќа во најкомичното шоу

Трејси Морган по несреќата се враќа во најкомичното шоу

Комичарот Трејси Морган по речиси едногодишна пауза по тешката сообраќајна несреќа ќе се врати во шоуто Saturday Night Live и ќе ја води третата епизода на 41-та сезона на 17-т октовмри. Неговите колеги комичари му дадоа огромна подршка и Трејси Морган има одлична шанса да им покаже на фановите дел од неговите нови шеги. Комичарот претходно беше дел од актерската екипа на Saturday Night Live во периодот од 1996 до 2003 учествувајќи во едни од најдобрите скечови.