Monday, Jun 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноТреба да патувате а не знаете како да го спакувате вашиот омилен шешир без да го изгужвате?

Треба да патувате а не знаете како да го спакувате вашиот омилен шешир без да го изгужвате?

На многу од девојките, покрај костимот за капење и шеширот е неизоставен дел од летниот аутфит за на плажа

Но, дали сте се запрашале некогаш дали постои начин да го спакувате во вашиот куфер без да го изгужвате? Решението е многу едноставно, а повеќе нема да имате потреба да го одвојувате од останатите работи и да го земете со себе во автомобилот или автобусот.

sesir