Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаТрајче Ѓоргиев ќе пее во супер -финале на ,,Пинкови sвездички"

Трајче Ѓоргиев ќе пее во супер -финале на ,,Пинкови sвездички"

TRAJCE FINALE

Нашиот претставник на шоуто ,,Пинкови sвездички” Трајче Ѓоргиев  и официјално си го обезбеди своето место во големото супер-финале.  Вчера-вечер имавме можност да проследиме уште една sвездена вечер во која децата ги надпејуваат возрасните. Постојат многу шоуа за млади музички таленти, но слободно може да се каже дека ,,Пинкови sвездички” буди посебно воодушевување кај публиката.

IRINA 1

Што се однесува до последната полуфинална вечер која се случи синоќа, публиката одлучи шоуто да го напуштат Ирина Арсениевиќ и  Никола Миченковиќ. Станува збор за едни од најдобрите учесници на ова шоу.