HomeДЕНЕШНАРепубликаТопол ден за крај на неделата

Топол ден за крај на неделата

Денеска не очекува уште еден топол дена за заокружување на целата недела со високи температури и силно сонце. Минималните утрински температури ќе се движат до 21 степен, додека максималните дневни температури ќе го достигнат 32-от степен со силно сонце, а на периоди може да дојде до мало заоблачување во северните региони од државата.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com