HomeФЕР ПЛЕЈФаулТоп 10 листа: Маестрални фудбалски погодоци со рака

Топ 10 листа: Маестрални фудбалски погодоци со рака

Контроверзноста во најважната споредна работа во светот е без граници. Секојдневно сме сведоци на брилијантноста што ни ја нудат фудбалските ѕвезди. Многу постигнати голови се коментирале и ќе се коментираат и понатаму помеѓу фудбалските навивачи… посебно оние кои се постигнати со горните екстремитети.

Следува една интересна серија на десет голови постигнати со рака од страна на добропознати светски фудбалски имиња, како што се Лионел Меси, Мирослав Клосе и  Пол Сколс.

А кој фудбалер се наоѓа на првото место? Мала помош: Светско првенство, 1986 година, гигантски натпревар помеѓу Аргентина и Англија.

Останува да откриете и да уживате во одбојкарските… пардон, фудбалските погодоци.

https://www.youtube.com/watch?v=YBiLLUvvuZc

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com