HomeРЕФЛЕКТОРФилмТом Круз ја одглумил цела своја кариера за девет минути (ВИДЕО)

Том Круз ја одглумил цела своја кариера за девет минути (ВИДЕО)

7352666535809c5f7762dc319375763_v4_big

Доколку некогаш ви биде потребен потсетник околу тоа колку филмови има во кариерата Том Круз- сега го имете тоа резимирано во само девет минути. Со Том Круз во главна улога. Том Круз во тандем со Џејмс Корден за само девет минути направил рекапитулација на целата своја кариера.

Не се покриени токму сите 40 филмови во кои се има појавено славниот холивудски актер, но дефинитивно се споменети сите оние кои и всушност вредат да бидат споменати.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com