HomeРЕФЛЕКТОРМузикаThe Weeknd објави уште една нумера од албумот „Starboy“

The Weeknd објави уште една нумера од албумот „Starboy“

Абел Тесфај, како што е вистинското име на канадскиот пејач со уметничко име The Weeknd, објави уште една нумера заедно со спот од предстоечкиот албум „Starboy“, а станува збор за песната „False alarm“. Претходниот албум на популарниот изведувач, објавен од 2015 година „Beauty Behind the Madness“, доживеа огромен комерцијален успех.

Неговиот предстоечки албум ќе се најде во продажба од 25 ноември, а пејачот претходно ја објави истоимената нумера „Starboy“. Во новиот, шестминутен спот на песната „False alarm“, The Weeknd, вообичаено ја пренесува својата мрачна филозофија.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com