HomeРЕФЛЕКТОРМузикаThe Prodigy со нов спот за песната Get Your Fight On!

The Prodigy со нов спот за песната Get Your Fight On!

Легендите во електро музиката ”Продиџи” со ново видео за песната Get your fight on.   Погледнете го новото ”откачено” видео.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/_3R_Gc0ClfQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com