HomeРЕФЛЕКТОРМузикаThe Prodigy наскоро во Македонија !

The Prodigy наскоро во Македонија !

Денес на фејсбук-страницата на Авалон продукција е објавен видео-тизер, кој го најавува настапот на светски познатиот бенд The Prodigy во Македонија. Засега нема информација за местото и датумот на концертот, освен тоа што е најавено дека британскиот бенд ќе настапи на отворен простор. Евентуалниот настап на The Prodigy се уште не е објавен на нивната официјална веб-страница. Познато е дека бендот на почетокот на јули ќе настапи на два фестивала во соседството и тоа, фестивалот Јазине во Хрватска, како и Егзит-фест во Нови Сад.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com