Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАЕкономијаТелеком ќе ги забавува корисниците со голема журка

Телеком ќе ги забавува корисниците со голема журка

Комуникацискиот оператор Телеком ќе го прослави обединувањето на брендовите Т-Home и Т-Mobile со голема журка за корисниците на која ќе настапат големите музички ѕвезди Каролина, Северина и Дејвид Моралес на плоштадот, со бина поставена пред порта Македонија. Забавата ќе се одржи на 19 септември со почеток од 20 часот. Под Телеком ќе се нудат сите мобилни, фиксни и интернет услуги, како и дигитална телевизија.