Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "Зрче"

На хрватското приморје на островот Паг годинава од 20 до 24 август ќе се одржи атрактивниот Сонус фестивал кој ќе ги донесе најголемите диџејски имиња на денешницата ветувајќи фантастична забава за сите посетители. Сонус фестивалот ќе се одржи на познатата локација на плажата Зрче која прераснува

Read More