Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "зраци"

Мет Малој е професионален фотограф од Канада кој има одлични уметнички проекти, а најпопуларен стана со серијата на небесни фотографии кои се изработени со уникатна техника за бележење на секој зрак на светлина, креирајќи зачудувачки ефекти на разлеаност и тоа без користење на Фотошоп. Во

Read More