Saturday, Aug 15, 2020
HomePosts Tagged "животни" (Page 4)

Откривањето на живиот свет не импресионира. Постојат животни од кој застанува здивот. Ова се неколку интересни проѕирни животни кои изгледаат помалку и нереално. Стаклениот октопод (Vitreledonella richardi) Стаклениот октопод претставува едно од најмистериозните животни воопшто. Овој вид живее во длабоките морски води и скоро е невидлив во

Read More