Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "животни" (Page 3)

Имаат ли навистина мачките 9 животи? Дали морските прасиња навистина си ги јадат младите? Издвојуваме неколку митови околу животните. -Кучето ја мрда опашката бидејки е среќно што ве гледа. Не секогаш кучињата ги мрдаат своите опашки кога се среќни, понекогаш од страв или пак кога очекуваат нешто лошо

Read More

Во денешно време љубителите на животни не се ограничуваат во својот избор. Некој чува змии, некој пајаци. Но ова несекојдневно милениче е лисица! Се прашувате што има да каже ?

Read More