Wednesday, Apr 21, 2021
HomePosts Tagged "зголемени"

Италијанските власти воведоа зголемени безбедносни мерки во Рим, најмногу околу Колосеумот и Ватикан, во рамки на новите антитерористички правила и поради константната закана од Исламската држава (ИД), соопшти денеска римската полиција. Началникот на полицијата во Рим, Николо Ди Анџело, изјави дека највисоко ниво на безбедност ќе

Read More