Monday, Jun 1, 2020
HomePosts Tagged "зависни"

Бројот на возрасни луѓе зависни од дрога, за првпат се зголеми во изминатите шест години, и денес речиси 29 милиони луѓе се во таа категорија, наведува Канцеларијата на ОН за борба со дрога и криминал. Во извештајот се вели дека речиси 29 милиони луѓе во светот

Read More

Секој од нас е склон на некој порок. Ако мислевте дека хороскопот нема никаква врска со тоа, се излажавте. Овен Како огнен знак, овенот сака се што се случува брзо, па попрво бира пијалаци како виски и ракија, а кога е во можност да посети некои вински

Read More