Sunday, Sep 27, 2020
HomePosts Tagged "заштитен систем"

Вечерното возење на велосипед може да биде многу забавно, но и опасно доколу не ги следиме безбедносните мерки кои се препорачуваат, како светло на велосипедот, кацига и ред други. Но дали овие заштитни мекри се доволни? Што се случува доколку ние внимаваме но другите не?   Michelin

Read More