Wednesday, Feb 19, 2020
HomePosts Tagged "заработува"

Претседателот на Русија, Владимир Путин не е државникот кој заработува најмногу. Неговиот заменик-шеф на администрацијата, Сергеј Кириенко станал човек со највисок приход во 2016-та година, соопштува ТАСС, повикувајќи се на денеска објавените даночни пријави за приходите, трошоците и имот што се објавени на официјалниот сајт

Read More

Тони Гринхенд има 26 години и е еден од најдобрите „професионални мотачи“ на џоинти. Секое негово ремек дело е направено така што може да се испуши целото, не фрлајќи ниту едно грамче марихуана. Тони првиот џоинт го мота додека го прави утринското кафе. Едно од

Read More

Просечната плата на светско ниво изнесува 1.480 долари месечно. Организацијата за економска соработка и развој (ОЕСР) ги објави резултатите од најновото истражување кое што ги проучуваше просечните плати во земјите со развиена економија. На листата први се САД, платата на просечниот Американец изнесува околу 56.000 долари

Read More