Friday, Apr 10, 2020
HomePosts Tagged "Заклучоци"

Ректорската управа на УКИМ на вонредната седница која се одржа утринава по повод спроведените избори за претседател на Студентски парламент, одлучи да формира комисија која ќе ги разгледа сите факти и докази за настанатата ситуација и ќе предложи заклучоци, пренесе Нова. По денешната седница Ректорската управа

Read More

На советот за безбедност кој, свикан од претседателот на државата Ѓорѓе Иванов, се одржа вчера во Вилата Водно, биле донесени повеќе заклучоци. На советот главни теми биле безбедносната состојба, и предизвиците од мигрантската криза. На состанокот од сите учесници била изразена најостра осуда за терористичките

Read More