Friday, Aug 7, 2020
HomePosts Tagged "заглавен"

Составот „The Chainsmokers“ во соработка со американската пејачка Хелзи оваа недела може да се пофали со најпродаваната нумера во Велика Британија, Америка и Австралија додека првата позиција на најпродавани албуми и припадна на Барбара Стрејсенд. „The Chainsmokers“ во соработка со Хелзи со синглот „Closer“ од

Read More

Булеварот „Гоце Делчев“ е еден од најголемите предизвици за сообраќај во изминатиот период бидејќи интезивно се вршат градежните работи за изградба на надземниот плоштад „Скендербег“. Токму затоа сериозна штета претрпе еден патнички автобус од Тетово кој ја закачи поставената конструкција која ги одвојува двете сообраќајни лени,

Read More