Wednesday, Jul 8, 2020
HomePosts Tagged "загадување. Град"

Демократската Обнова на Македонија (ДОМ), или попозната како „партија на Зелените“ упати остра реакција до Град Скопје за предвиденото поскапување на градскиот превоз и разните рестриктивни мерки во однос на него. Наместо да се преземат мерки за намалување на загадувањето и да се стимулира јавниот превоз,

Read More