Sunday, Aug 2, 2020
HomePosts Tagged "За за зедничка Македонија"

Демонстранти на вчерашниот протест на „За заедничка Македонија“ кои се движеа низ центарот на градот штом го забележаа службениот автомобил на пратеникот Талат Џафери од ДУИ решија да го блокираат патот и да не му дозволат да влезе на паркингот кон Собранието. Голема фама крена видеото

Read More