Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Xiaomi Mi5 mini"

Xiaomi планира исто така да го нападне Apple со мини верзија на Xiaomi Mi 5 која ќе има големина на екранот до 4.3 инчи, но со многу моќен сетап составен од осум-јадрен Snapdragon 820 процесор, 3 GB RAM, 32 GB меморија која може да се

Read More