Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "војнизи"

На виенскиот аеродром Швехат, австриската полиција уапсила група американски војници кои патувале во Украина со формациско вооружување. Како што пренесува весникот Kurier, војниците немале одобрение за патување со автоматите М-16 и пиштолите, коишто биле пронајдени за време на рутинската контрола на багажот на аеродромот. Според сознанијата

Read More