Sunday, Mar 29, 2020
HomePosts Tagged "Водовод и канализација"

По барање на граѓаните на Град Скопје се обновува одлуката за ослободување од камата на сите корисници на услугите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, кои имаат заостанат долг за вода (тужен и редовен дел) да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање,

Read More

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје соопшти дека во понеделник и вторник можен е мал прекин на водоснабдувањето во населбата Гази Баба. Како што информира РЦУК, повикувајќи се на известување од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, почнувајќи од 9 часот ќе се започне со чистење

Read More

Александар Атанасов, директорот на ЈП Водовод и канализација, нема добиено потврда од Министерството за образование и наука за валидна диплома за завршено високо образование во странство, пишува „Фактор“. Според документите кои ги доби редакцијата на Фактор, Атанасов поднел пријава за признавање на професионалните квалификации за завршен

Read More