Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Влатко Стефаноски"

Неодамна, во Спомен куќата ,,Тодор Проески" во Крушево се одржа тридневна работилница по гитара која ја предводеше најдобриот гитарист Влатко Стефановски. На оваа креативна музичка работилница посветена на нашата поп-икона Тоше Проески,  учествуваа 70 млади музичари од Македонија, Србија, Босна и Херцеговина. Учесниците покажаа голема

Read More