Monday, Sep 28, 2020
HomePosts Tagged "Владимир Милчин"

Владимир Милчин кој до 2015 директоруваше со Сорос го потсети Илија Димовски од ВМРО ДПМНЕ од каде се познаваат. Ова доаѓа откако Димовски продолжи со познатата реторика на напади и десороизација во парламентот. Деновиве, медиумите со огромно внимание ги следат случувањата или неслучувањата во парламентот,

Read More