Wednesday, Jan 27, 2021
HomePosts Tagged "Винска фонтана"

Сет на инсталации во Италија минатата недела наскоро ќе стане една од главните туристички атракции во светот. Станува збор за фонтана која се наоѓа во градот Caldari di Ortona, позната по турата Cammino di San Tommaso. Но фонтаната не е позната по своите архитектонски детали, туку

Read More