Wednesday, Mar 25, 2020
HomePosts Tagged "Винарија Камник"

Винаријата Камник се пофали со интересен новитет на пазарот, а тоа е нивното прво пенливо вино наречен „Спарк“ со кое се надеваат дека ќе бидат присутни на сите свечености, прослави и убави моменти на купувачите.Од винаријата Камник велат дека Спарк ја дополнува нивната палета на

Read More

Винаријата Камник e прва во Македонија која се вклучи во сервисот на Google Street View - Business View. За целосен приказ на понудата во Камник се снимаше панорама од 360 степени за виртуелна прошетка на секој посетител на Google Business View, со што го постави

Read More