Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "Викторија Лоба"

Баладата Херој е новата песна на Викторија Лоба за која се промовираше видео запис на нејзиниот YouTube канал. Нумерата е во етно стил, комплетно напишана и продуцирана од композиторот Роберт Билбилов. „Херој е песна која буди многу емоции, посветена на мој многу драг пријател и за

Read More

Сензуално и комфорно, заводливо и возбудливо, со овие зборови се опишува новата колекција на Сара Фешн за долна облека и пижами за престојната есен/зима, 2017-2018 година. Познатата пејачка Викторија Лоба како заштитно лице за 2017 година на Сара Фешн, позираше пред објективот на фотографот за новата

Read More

Викторија Лоба која моментално слабо ја гледаме по телевизиските канали, таа е доста актуеална на социјалните мрежи. Лоба во последно време е доста зафатена но не со снимање на нов материјал, кој сите го очекувате нестрпливо, таа снима реклама за долна облека. Може сами да

Read More