Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "Вермонт"

Началникот на ГШ на АРМ генерал-потполковник Методија Величковски ја предводи делегацијата на АРМ, која во следните неколку дена во рамки на партнерската програма за соработка ќе оствари планирана работна посета на сојузната држава на САД-Вермонт. -За време на престојот во САД, НГШ на АРМ ќе оствари

Read More