Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "Вердер"

Поранешниот хрватски репрезентативец Иван Класниќ доби голема правна битка во Германија. Регионалниот суд во Бремен одлучи дека поранешниот лекарски тим на Вердер мора да плати надоместок од 100.000 евра, како резултат на погрешно лекување на поранешниот напаѓач на Вердер, Иван Класниќ. Класниќ ги тужел лекарите Геца

Read More