Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Велимир Бата Живојиновиќ"

Доцна синоќа, околу 22:45 часот во болницата во Белград, на 82-годишна возраст почина познатиот актер Бата Живојиновиќ. Оваа вест денеска оддекна во сите медиуми во регионот а Балканот веќе се збогува од актерската легенда. „Почина синоќа околу 23 часот во сон по неколку болести кои му

Read More