Saturday, Oct 24, 2020
HomePosts Tagged "веб страна"

Претседателската администрација соопшти дека е нападнат сајтот на бугарскиот претседател, при што на секое негово отворање се појавува натписот „This webpage is not available“. Констатирано е дека се оствариле од 30 до 50 милиони еднократни посети на сервери од Тајланд, веб-страната е нападната но не

Read More

Отсега ќе можете да проверувате каква е состојбата на патарините низ Македонија и на граничните премини. Јавното претпријатие за Државни патишта постави 15 камери на овие места, а на нивната веб страна можете во било кое време да проверите дали има метеж.

Read More